Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

Schuif om 19u aan tafel in

Chardonnay Meerdael

Monarkenweg 50, 3050 Oud-Heverlee

Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

85 € per persoon

vrijdag 19 mei (volzet)
zaterdag 20 mei (volzet)

Menu

We serveren je een vijfgangendiner met hoeve- en streekproducten, ingeleid door een aperitief en hapjes, begeleid met aangepaste wijnen en/of bieren, alsook smakelijk beëindigd met kanklare koffie.

APERITIEF MET HAPJE

VOORGERECHT

Gepekelde groenten en aardappelblokjes met een trio van ham, paté en pens

HOOFDGERECHT

Traag gegaarde varkensnek met gedroogde ham, ganzenlever en een dressing van dille en dragon

DESSERT

Panna Cotta met granité van Chardonnay Meerdael, aardbei, bosvruchten en crumble van gekarameliseerde noten.

KOFFIE OF THEE MET LEKKERS UIT DE STREEK

Chef Lieven Demeestere

Lieven Demeestere is meesterkok bij de “Orde der 33 Meesterkoks van België” en lid van de “Disciples d'Auguste Escoffier”. Samen met (gast)vrouw Iris runt hij restaurant Arenberg in het Egenhovenbos vlakbij Leuven.

Naar iets op zoek?

steunpunt hoeveproducten hageland hageland
Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland