Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

Schuif om 19u aan tafel in

Hof Ter Vaeren

Wolfshaegen 5, 3040 Huldenberg

Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

85 € per persoon

vrijdag 26 mei (volzet)
zaterdag 27 mei (volzet)

Menu

We serveren je een vijfgangendiner met hoeve- en streekproducten, ingeleid door een aperitief en hapjes, begeleid met aangepaste wijnen en/of bieren, alsook smakelijk beëindigd met kanklare koffie.

APERITIEF MET HAPJE

VOORGERECHT

Koud soepje van aardappel, prei, gerookte zalm, juliennegroenten en kaviaar

HOOFDGERECHT

Lomo met couscous van bloemkool, aardappelpuree en een mosterdsausje

DESSERT

Trio van rijstpap, chocomousse en notencrumble

KOFFIE OF THEE MET LEKKERS UIT DE STREEK

Chef Kwinten De Paepe

Kwinten De Paepe stond vroeger aan het fornuis van restaurant Trente in Leuven. En hoewel een Michelinster niet meer veraf was, ruilde hij z’n eigen restaurant in voor een plekje als chef in brouwhuis De Kroon in Neerijse. En ook daar smaakt z’n vakmanschap nog altijd fantastisch.

Naar iets op zoek?

steunpunt hoeveproducten hageland hageland
Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland