Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

Schuif om 19u aan tafel in

Rudi Van Ingelgom

Nederokkerzeelstraat 15, 1910 Berg

Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

85 € per persoon

vrijdag 9 juni (volzet)
zaterdag 10 juni (volzet)

Menu

We serveren je een vijfgangendiner met hoeve- en streekproducten, ingeleid door een aperitief en hapjes, begeleid met aangepaste wijnen en/of bieren, alsook smakelijk beëindigd met kanklare koffie.

APERITIEF MET HAPJE

VOORGERECHT

Tataki van Witblauw in een krokant van koolzaad, met juliennegroenten

HOOFDGERECHT

Baars met seizoensgroenten, een schuim van anijslikeur en olie van daslook

DESSERT

Wafeltjes van ons Bomma met verse platte kaas en seizoensvruchten

KOFFIE OF THEE MET LEKKERS UIT DE STREEK

Chef Jeroen De Pauw

Jeroen De Pauw is nog maar voor weinig mensen een onbekende. Daar moeten z’n vele radio- en tv-optredens iets mee te maken hebben. Of z’n eigen kook-atelier. Hoe dan ook Jeroen heeft een onbegrensde passie voor koken en liefst nog het koken met eenvoudige ingrediënten, zoals de vele streekproducten die het Dijleland rijk is.

Naar iets op zoek?

steunpunt hoeveproducten hageland hageland
Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland