Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

Schuif om 19u aan tafel in

't Silsomhof

Olmenhoekstraat 49, 3071 Erps-Kwerps

Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

85 € per persoon

vrijdag 2 juni (volzet)
zaterdag 3 juni (volzet)

Menu

We serveren je een vijfgangendiner met hoeve- en streekproducten, ingeleid door een aperitief en hapjes, begeleid met aangepaste wijnen en/of bieren, alsook smakelijk beëindigd met kanklare koffie.

APERITIEF MET HAPJE

VOORGERECHT

Tartaar van Limousin en gepekelde radijs

HOOFDGERECHT

Traag gegaard buikspek met aardappelen, asperges en gepekelde eidooier

DESSERT

Verse platte kaas met een gel van rode biet en agrum

KOFFIE OF THEE MET LEKKERS UIT DE STREEK

Chef Niels Brants

Niels Brants startte samen met z’n vriendin Romina Charels restaurant EssenCiel in Leuven. Niels was twee jaar lang de souschef van Thierry Theys bij het tweesterrenrestaurant Nuance in Duffel. Als Jong Keukengeweld chef behoort hij dan ook tot een van de grootste ‘young potentials’ van de creatieve gastronomie.

Naar iets op zoek?

steunpunt hoeveproducten hageland hageland
Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland