Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

Schuif om 19u aan tafel in

't Waterbos

Schoonstraat 9, 3020 Veltem-Beisem

Proef het Dijleland in 5 pop-up smaakhoeves - Straffe Streek

85 € per persoon

vrijdag 12 mei (volzet)
Reserveer voor zaterdag 13 mei (2)

Menu

We serveren je een vijfgangendiner met hoeve- en streekproducten, ingeleid door een aperitief en hapjes, begeleid met aangepaste wijnen en/of bieren, alsook smakelijk beëindigd met kanklare koffie.

APERITIEF MET HAPJE

VOORGERECHT

Taartje van kruidentaboulé, zalm, garnaaltjes en asperges

HOOFDGERECHT

Bord van Belgisch Witblauw met een spies van gegrilde seizoensgroenten en gebakken patatjes

DESSERT

Crème Brûlée met kubussen van aardbeimousse en pistachecrumble

KOFFIE OF THEE MET LEKKERS UIT DE STREEK

Chef Felix Alen

Het Dijlediner in ’t Waterbos wordt bereid door chef Felix Alen. Felix is een kok met een passie voor lokale, seizoensgebonden producten. Hij is al veertig jaar de chef en uitbater van Hof te Rhode in Diest.

Naar iets op zoek?

steunpunt hoeveproducten hageland hageland
Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland